Mösspåtagning


Det går bra nu..

Som rubriken säger, det går bra nu! Ligger bra till på listan över veckans bästa NRJ wake up call.. Har jag tur kanske jag får höra det på radio igen imorrn bitti. Hehehe..


Grundlurad..

Igår ringde de från NRJ morgon mer Knappen och Hakim till mig. Jag blev totalt grundlurad. De lurade i mig att jag hade kört för fort förbi en fartkamera och fastnat på bild. Jag fick panik och visste inte vart jag skulle ta vägen. Jag var helt säker på att jag skulle bli av med körkortet. Känslan jag kände när de sa att det var ett skämt var en utav de bästa känslorna jag någonsinn kännt. Jag blev så otroligt glad och lättad.

Dagen har varit bra! Min babe har åkt till London och jag är hur avundsjuk som helst. Försöker sysselsätta mig på bästa sätt hemma ändå fastän jag önskar att jag också vore i London. Har hunnit med ett pass på gymmet idag och även ett bra pass på rangen på Haninge. Slog lite bollar och det gick verkligen bra! Ska bli kul att komma ut och spela på banan snart! Har även beställt en studentklänning idag. Superfin! Hoppas att den är lika fin på och att den passar. Sist jag beställde det jag trodde skulle bli min studentklänning blev det ju katastrof så jag håller tummarna den här gången. Nu ska jag sova. Hoppas på en lika bra dag imorgon. Godnatt!

Fredagsregn

Vaknade i morse och trodde det var höst ute. Vädret får ta och skärpa sig nu tycker jag! Sommaren måste ju komma någon gång. Dagen till ära var jag på stadsvandring i stan tillsammans med min klass. Supermysigt i regnvädret! Kan helt klart konstatera att klackar på gamla stans kullerstensgator är inte att rekommendera. Men lite farligt måste man ju leva. Har en lektion kvar i skolan men innan dess ska jag försöka hinna handla en present till min söta lillasyster som fyller år på måndag. Sen drar vi till Sälen och chillar galet.


Påskimiddag 7/4


Går mot ljusare tider

Projektarbetet är avslutat, religionsuppgiften inlämnad och imorrn är det sista dagen i skolan innan jag får mitt efterlängtade påsklov. Tar med mig min älskling och åker en sväng till Åre. Ska bli så mysigt. Innan det bär av ska det dock hinnas med en hel del. Min påsk kommer att vara bäst!


Känslan <3

Har lämnat in projektrapporten, boken är tryckt och imorgon väntas bara tryckning av projektrapporten och sedan är det klart. Kursen projektarbete är då slut. Ska bli så otroligt skönt! Stannade kvar i skolan idag tills larmet gick. Lamporna släcktes helt i hela skolan och en väktare kom och skrämde oss. Han var ganska snäll visade det sig så det var ingen fara. Vid halv 11 fick jag i mig min middag som bestod av pannkakor med sylt. Det smakade ganska bra efter en heldag i skolan! Nu ska jag sova de få timmar jag kan och imorrn bitti tar jag en sväng förbi Nacka och lämnar av lillasyster innan jag åker till skolan. God natt!


A. RSS 2.0