Tisdagmorgon

Godmorgon! Vaknade för ett tag sen och nu sitter jag och käkar frukost med datorn i knät. Idag är det tisdag, vilket betyder att jag har en och en halv lektion på schemat och jag ska på min första körlektion! Jag är galet nervös, men det ska nog gå bra hoppas jag. Körskolan jag ska köra med ligger inne i stan så det blir nog bra. En update om hur det gick kommer sen, det lovar jag. Nu måste jag springa till busse. Later.

Vill ha den i mörkret hos mig..


Jag tror mitt hjärta blöder

Skolan har börjat, jag har fått läxor, jag har spelat riks i Katrineholm och nu är det måndag igen. Har slutat för dagen och är påväg mot jobbet för att tjäna lite pengar. Jobbar förmodligen några timmar, åker hem och städar mitt rum, kanske hittar på något spännande och sen somnar jag. Japp, så ser min dag ut just idag.

On the road

Har precis varit ute och övningskört för tredje dagen i rad. Nog för att det är några månader kvar tills jag fyller 18 men man måste ju börja i god tid. Isac var med igår och gav mig både råd och beröm och idag var hela familjen med i bilen. Lite mysigt sådär. Det känns faktiskt bra och som det ser ut nu ska jag väl lyckas ta körkort någongång i mitt liv. Kvällen kommer förmodligen att spenderas i mitt rum eftersom jag måste städa. Jag är trött på att ständigt ha prylar överallt så det ska det bli ändring på. Punkt.

Stadsrunda, råtthanddukar och några tårar

Bråkar lite för mycket nu. Inte bra. Allt bråkar och det gillar jag inte. Åkte en sväng till golfbanan idag och tränade lite. Därefter tog jag mig in till stan för första gången på ett bra tag och träffade Emelie. Var jättemysigt. Nu ligger jag i sängen hos min pojke och har ångest inför skolan som börjar imorgon. Jag kan inte tänka mig hur det kommer att bli nu när vi inte har klassens kramgoaste kille kvar bland oss. Hur ska vi kunna sprida solsken nu när självaste solen har gått och lagt sig? Morgondagen kommer bli otroligt tung. Allt kommer på något sätt att bli så verkligt. Det kommer aldrig bli som förr, aldrig. Allt kommer att vara annorlunda utan dig Simon. Jag tänker på dig hela tiden och tårarna tar aldrig slut, de rinner ner för kinderna och det finns inget jag kan göra för att få det att sluta. Jag saknar dig så mycket.

Inflyttning och middag på G!

Har jobbat hela dagen och blev hämtad i en Mercedes fylld med pojkar. Åkte till centrum och köpte underkläder, samt lite annat skräp. Kvällen kommer att bestå av en brakmiddag på mysingen (gratis eftersom vi vann den på ett music quiz, värt!) och senare lite chill i 25an. Kommer bli episkt, precis som vanligt.

Sitter i sängen med en ansiktsmask insmetad i ansiktet. Förbereder mig inför kvällen osv. Frågan är om jag ska ha klänning eller byxor? Hm....

Älskade Simon Ramirez Lundbäck

Vaknade ute på landet och hade en fantastisk båttur hem. Idag är det fredag den 12 augusti, det är Simon Ramirez Lundbäcks begravning. Älskade Simon. Jag har inga ord som kan beskriva hur ledsen jag är, hur mycket jag önskar att du ska komma tillbaka. Dagen då jag fick reda på vad som hade hänt, att du inte fanns hos oss längre, var den värsta dagen i mitt liv. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen, jag villr inte inse att det var sant och det vill jag fortfarande inte. Det går inte en minut utan att jag tänker på dig Simon, och önskr att du ska sitta där i skolan med ditt fluffiga hår när alla kommer dit den 23e. Jag önskar också att du kan se hur många som sörjer och är ledsna, och som saknar dig här nere. Minnesstunden var fantastisk, och jag är säker på att din begravning också kommer att bli minst lika fin. Vila i frid älskade vän <3

Konfirmation i Täby

Har precis anlänt Täby för att gå på en utav mina kompisars konfirmation. Ska bli kul! Regnar gör det ju ute om någon skulle ha missat det. Helt sjukt. Har typ aldrig sett såhär mycket regn. Ser fram emot att komma hem och lägga mig i soffan och mysa framför en film. Gårdagen var precis vad jag behövde. Mys på balkongen, chill nere på en båt, klättringar förbi taggtrådar och staket, galna människor och galna promenader i mörkret. Kändes helt okej faktiskt!

Jag ler åtminstone..

Ja, jag har haft en bra kväll. Punkt.


A. RSS 2.0