This one belongs to me now


klart att jag faller för dig när du gör krokben

Sitter även idag med massa plugg. Känns som att det ända man gör just nu är att plugga. Åkte till Solna efter skolan och tränade och det var superskönt. Fick även lite massage, vilket var mindre skönt. Men det är ju till ett bra syfte så det är väl bara att stå ut antar jag. Nu ska jag fortsätta plugga lite matte, välbehövligt även det eftersom vi har prov på torsdag tror jag..


jaghatarattpluggamatte fördetärtråkigt


Back at home

Har kommit hem nu efter några dagar i Norrköping. Har hur mkt plugg som helst och idag är det lördag. Är på dåligt humör just nu så jag återkommer när jag är gladare. Ni kan få en dålig bild på min klädsel som förövrigt införskaffades i helgen.


Forgive.. sounds good

Trött som bara attan så tänkte gå och lägga mig på stört. Hörs imorrn! Jag kan nästan lova lite bättre uppdatering imorrn eftersom jag inte ska till skolan imorrn så kanske jag får lite mer tid över ;) Godnatt

..if it were that easy

► Play the moment

▌▌ Pause the memories

■ Stop the pain

◄◄ Rewind the happines

JAg städar mitt rum som förövrigt är såhär stökigt nu.. typ


Myshopping med världens bästa mamma

Efter en stund i sturdion åkte jag och mamma till sickla och shoppade lite. Var faktsikt ett tag sen jag shoppade så det var hur kul som helst att gå i affärerna, speciellt med mamma :) Fick med mig lite saker hem också. Köpte ett par skor, ett par jeans och några tröjor. Men nu ska jag sova, godnatt!

Ganska bra tycker jag faktiskt.. dock inte i närheten av orginalet


Sd kom in i riksdagen.. hur fan hände deT?

Rubriken säger väl allt. Sinnesjukt är vad det är. Dock finns det väl en ganska klar orsak till varför det blev som det blev.

Valvaka

Sitter faktiskt framför tv:n och tittar på valvakan, trots att jag inte är speciellt intresserad av politik så känns det som ett måste. Ska det bli blått styre några år till eller kommer de röda ta över? Det återstår att se, spännande!

JAG GARVAR SÅ JAG GRINAR


Angående om jag ska söka til idol...nästa år alltså

Jag fick nyligen denna kommentar på facebook och jag skojar inte när jag säger att den gjorde min dag.

Inte för att hoppa in och förstöra er konversation men Anna;
Det är ingen alternativ eller någon önskning, det är en befallning och ett måste. Du ska söka till Idol. Du sjunger helt otroligt bra och det vore ytterst tråkigt om juryn och Sverige skulle gå miste om din talang. Nog talat, sök till Idol 2011.Fysik is for monkeys

Trots att jag har lovat mig själv att bli lite mer aktiv här på bloggen så verkar det inte bli någon större skillnad. JAg skyller på skolan. Jag har så xtremt mycket i skolan just nu så jag har inte tid för något annat känns det som. Hade matteprov idag och imorgon är det fysikprov och sen är det äntligen helg!

Kan man ha en solkatt i en bur?

efter en apalång dag i skolan sitter jag fortfarande med skolböckerna hemma och pluggar. Jag hatar det just nu. Kanska ska byta ut pluggandet mot lite gossip girl... hm, så får det bli. Godnatt

Sörmlandsleden

Som jag sa tidigare så ska jag ägna hela min morgondag åt att gå. Det ska väl bli halvkul om jag ska vara ärlig, men min taktik är att inte ha några förhoppningar för då blir det alltid roligare än vad man hade tänkt sig. Är dock lite orolig för vädret.. eftersom det regnade hela dagen idag finns det väl en risk att det gör det imorgon också, men man vet aldrig. Nu hade jag tänkt att släcka lampan, tågr går 08.13 imorrn och innan dess måste jag hinna tamig till handen vilket tar cirka 30 min. Godnatt :)

RegnAR det ute eller...

Har verkligen regnat hela dagen idag. Det regnade när jag åkte till skolan, det regnade när jag kom hem från skolan och det värsta av allt var att det regnade under tiden jag hade idrott utomhus. Jag blev lika blöt som en blöt katt, och såg förmodligen lika dan ut också men vad gör det. Imorgon är det friluftsdag i skolan vilket betyder att vi ska gå en slinga på sörmlandsleden som är cirka 1,5 mil lång. YES. Jag tänkte ladda inför imorgon genom att åka till macken och hyra en film och käka varma hallon. Hörs sen!

Jag borde lärt mig veta bättre

Jag vet, att jag borde dra mig ur jag ser alltförmånga tecken hur du slutat älska mig, jag borde lärt mig veta bättre. Ändå, är jag förhållande vis tyst ändå står jag här och vill bli kysst i all min ödmjuket, kan ingen stoppa mig?

Kemidag

har kemidag idag, asvärt. Vi har i princip inte gjort någonting förutom att tittat på film och tittat på när våran lärare har labbat, så jag ska inte klaga. Är hur hungrig som helst, och törstig dessutom. Hörs sen, nu böjar jag.

You were never a friend to me


I Love You ’till The End

Sitter i skolan och har håltimme. Började 8:30 idag och slutar 17.30, awesome! En av många anledningar till varför jag älskar skolan. Sista lektionen kommer bestå av musik så det är inte så illa som det låter men ändå, 17.30.. då måste jag typ gå och lägga mig. Nu är det Kemi som gäller, höööööörs!

along comes the rain

Såhär i börajn är det ingen idé att jag ens försöker bortförklara mig och säger att jag ska bli bättre på att skriva för det lär ta ett tag innan jag kommer in i det igen. Dagen har varit bra, fullt upp hela tiden men det är väl så det ska vara. Drg en sväng och klippte mig och sen åkte jag till golfbanan och tränade med alla söta små myggor. Ska försöka lägga mig tidigt ikväll men jag vet hur det brukar sluta, slutar alltid med att jag sitter uppe hela natten ändå men det är värt ett försök. Nu väntar lite plugg och sen blir det till att sova. Godnatt

I wonder what he's thinking when he looks at me and smilies.

Inser också att jag behöver en ny design, har totalt tröttnat på den gamla och tycker den är supertråkig och tillochmed lite ful. Kanske därför jag inte bloggar, vem vet. Det är iallafall dags att göra sig en ny design inom kort!

Time to start over

Believe it or not så har jag faktiskt fått önskemål om att sätta igång den här bloggen igen. På senaste tiden har den varit allt annat än rolig att läsa och eftersom jag inte alls har varit speciellt aktiv så är det inte så konstigt. Men det kanske är dags att ändra på det, i takt med att skolan börjar kanske jag ska ta att börja blogga igen. Vi får se hur det går, jag börjar min nya karriär med att säga godnatt :)

A. RSS 2.0